Hjemmelavet honningristet müsli i ovnen
En let opskrift på hjemmelavet müsli. Genial til morgenmaden når det skal gå lidt hurtigt og samtisig være nemt og lækkert.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Gryde
Grydeske
Bageplade + bagepapir
skål
- 3 spsk honning
- 3 spsk kokosolie
- 2 dl harvegryn
- 1 spsk chiafrø
- 2 spsk kokosflager
- 1 dl mandler
- 20 gram mørk chokolade
- 0,5 dl græskarkerner
- 0,5 tsk salt
Smelt honning og kokosolie i en gryde
Hak mandlerne i mindre stykker
Bland de tørrede ingredienser sammen (på nær chokoladen og kokosflager)
Bland det smeltede honning og kokosolie sammen med de tørrede ingredienser
Fordel nu blandingen på bagepladen
Stil det i en forvarmet ovn på 160 grader i 15min-20 minutter. Indtil det er gyldent
Rør rundt løbende - to gange plejer at være fin
Lad nu müeslien køle af, før du blander din hakkede chokolade og kokosflager i
Opbevar i en lukket beholder og enjoy
Keyword morgenmad, topping