Go Back

Hjemmelavet honningristet müsli i ovnen

En let opskrift på hjemmelavet müsli. Genial til morgenmaden når det skal gå lidt hurtigt og samtisig være nemt og lækkert.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Morgenmad
Antal 6

Equipment

  • Gryde
  • Grydeske
  • Bageplade + bagepapir
  • skål

Ingredienser
  

  • 3 spsk honning
  • 3 spsk kokosolie
  • 2 dl harvegryn
  • 1 spsk chiafrø
  • 2 spsk kokosflager
  • 1 dl mandler
  • 20 gram mørk chokolade
  • 0,5 dl græskarkerner
  • 0,5 tsk salt

Sådan gør du
 

  • Smelt honning og kokosolie i en gryde
  • Hak mandlerne i mindre stykker
  • Bland de tørrede ingredienser sammen (på nær chokoladen og kokosflager)
  • Bland det smeltede honning og kokosolie sammen med de tørrede ingredienser
  • Fordel nu blandingen på bagepladen
  • Stil det i en forvarmet ovn på 160 grader i 15min-20 minutter. Indtil det er gyldent
  • Rør rundt løbende - to gange plejer at være fin
  • Lad nu müeslien køle af, før du blander din hakkede chokolade og kokosflager i
  • Opbevar i en lukket beholder og enjoy
Keyword morgenmad, topping