Sådan connecter du Garmin og TrainingPeaks

I dag får du en lynguide til, hvordan du kobler Garmin og TraningPeaks og til hinanden.

Kort om TrainingPeaks

TrainingPeaks er en app/hjemmeside, hvor du kan planlægge dine træninger, bygge dem op og sende dem til dit Garmin ur (eller andet ur). Der vil komme et lille Garmin symbol oppe i hjørnet på din træning, som du så kan trykke på og så er træningen sendt til dit ur – smart ikke? 😀

I TrainingPeaks kan du også have en coach tilkoblet, som kan lave dine træninger fra vedkommendes laptop, hvorefter du så kan se dem. I TrainingPeaks kan man også se ens udvikling, PR´s m.m. Personligt er jeg stor fortaler for den app 🙂

Sådan gør du trin for trin

Jeg har forsøgt at tage billeder af, hvordan du connecter Garmin og TrainingPeaks. Det er egentlig ret simpelt, men alligevel bøvlede jeg selv med det til en start. Så måske der også sidder andre derude, som kunne have god gavn af en lille guide – i så fald, så er den her 🙂

Trin 1 – gå ind under fanen “settings”.

Trin 2 – vælg fanen “apps og devices”

Trin 3 – Vælg fanen “Add new connection”

Trin 4 – Vælg det du vil connecte til TrainingPeaks. Fx Garmin som pilen peger på.

Som sagt var det en lynguide til, hvordan du kan connecte TrainingPeaks og Garmin 🙂

KH K.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait