Sådan indstiller du dine pulszoner i Garmin

I dag kommer der en lille guide til, hvordan du manuelt kan indstille dine pulszoner i Garmin. Det kan fx være efter du har fået foretaget en løbetest, at du gerne vil ind og redigere og indstille dine pulszoner fremfor de standardiserede i Garmin.

Garmin Connect appen

Første trin er at hente Garmin Connect appen, hvis du da ikke allerede i forvejen har denne.

Dernæst går du ind i fanen “Brugerprofil”, som ses nederst på billedet indenunder.

Vælg brugerprofil fanen

Trin tre er at gå ind i fanen “Puls og effektzoner”, hvor efter du kommer videre til en ny side, hvor du vælger fanen “Puls”.

Vælg Puls og effektzoner

Dernæst kommer du videre til en fane, hvor du kan angive din makspuls, hvilepuls m.m. Det er ikke sikkert du kender din hvilepuls, men din makspuls burde du vide ud fra den test du har taget og den kan du altså indtaste her 🙂

Maks puls + hvilepuls

Sidste trin er så at indstille dine egne zoner. Du skal nu trykke på fanen “Zoner” og sørge for at der under “baseret på” står BPM (beates pr. minute). Derefter kan kan du så indtaste dine egne pulszoner.

Håber det kunne bruges – KH K.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...