Anmeldelse af NIKE AIR ZOOM TEMPO NEXT %

Nu er det på tide at jeg kommer med en anmeldelse af et af mine yndlings løbesko – nemlig NIKE AIR ZOOM TEMPO NEXT %. Det er faktisk mit tredje par af dem. Min egen personlige mening er at, hvorfor skifte noget ud som virker. OG de her sko virker virkelig for mig 🙂

De kolde facts om NIKE AIR ZOOM TEMPO NEXT %

  • Hældrop på 10mm
  • Vejer 225 gram (8US)
  • Neutral temposko
  • React i hælen
  • To air zoom puder foran
  • Zoom X skum
Se air zoom puden

Hvilken form for løb er skoen udviklet til?

NIKE AIR ZOOM TEMPO NEXT % er udviklet til tempo turer, men jeg synes de sidder virkelig godt på foden, er stabile og gode til også længere turer. Så derfor vil jeg også personligt anbefale dem til almindelige løbeturer og ikke kun tempoturer 🙂

NIKE AIR ZOOM TEMPO NEXT % har ikke en Carbon plade i sig, men til gengæld har de Zoom x skum og en Air pude. Du kan se air zoom puden forrest i skoen på billedet ovenover. Zoom x skummet og air puden er to faktorer, som gør at skoen føles dejlig bouncy og afsindig lækre at løbe i.

Hvem kan med fordel bruge skoen?

I min optik er der tale om en løbesko som alle kan bruge. Både nybegynderen, supermotionisten og eliteløberen. Det er en stabil sko med en forholdsvis stabil hælkappe, som bare gør at skoen sidder endnu bedre på ens fod.

Min personlige mening

Det er en FANTASTISK sko! Jeg er virkelig blevet stor tilhænger af NIKE AIR ZOOM TEMPO NEXT %. Det er vel også derfor jeg nu kører på mit tredje par 😀 Det er en sko, som hjælper mig til at løbe mere effektivt og giver mig det helt rigtige afsæt og landing. Det føles som om jeg flyver afsted på dem. Uanset om det er på mine rolige turer eller hurtigere turer.

ADIOS for nu og tak fordi du læste med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...