Hvilke høretelefoner bruger jeg?

Det skal i dag handle om hvilke høretelefoner, jeg bruger i min træning, på arbejde og i min fritid. Som I nok allerede kan fornemme, så er det ikke kun et par jeg bruger. Personligt kan jeg nemlig godt lide at veksle imellem mine høretelefoner. De kan noget forskelligt og valget af høretelefoner afhænger af, hvad jeg skal. Fælles er dog at lyden, komforten og kvaliteten, ikke er noget jeg går ned på i forhold til høretelefoner 🙂

Høretelefoner til løb og cykling indendørs

Og det er helt bevidst jeg skriver “cykling indendørs”, da jeg ikke synes det er optimalt at cykle med musik i øerne, når jeg er ude på mine træningsturer. Der vil jeg langt hellere have fokus på min egen sikkerhed i trafikken og kunne orientere mig fuldt ud. Indendørs kan jeg dog ikke undvære musikken, da det ellers bliver for kedeligt. Der skal musik til, gerne noget rock og noget med gang i. Normalt sveder jeg en hel del ved indendørs cykling og løb, så her dur det ikke med et stort headset. Her foretrækker jeg i stedet MiiBUDS ACTION ll fra MIIEGO.

MiiBUDS ACTION ll

MiiBUDS ACTION ll er små, trådløse og samtidig vandtætte, hvilket klart er en fordel, når man sveder en del. Jeg er personligt glad for at høretelefonerne går om bag mine ørerne, fordi så føler jeg, at de sidder bedre fast og jeg kan bogstaveligt hoppe rundt uden de falder af. Derudover har de 90 timers spilletid, så for os der har det med at glemme at oplade sine høretelefoner er det ret genialt. Træning uden musik er bare ikke helt det samme vel? 😉

Lydkvaliteten i MiiBUDS ACTIONS ll er samtidig i top og lyd udefra forsvinder nærmest, når høretelefonerne er i. Hvilket virkelig tillader, at man kan gå ind i sig selv og give den gas til træningen. For mig er det vigtigt at jeg kan kunne gå ind i “min zone” og lukke alt andet ude og have fuld fokus på mit træningspas. Dette også på trods af, at jeg måske befinder mig i et fitnesscenter eller hjemme i lejligheden på hometraineren.

Du kan finde MiiBUDS ACTIONS ll lige her, hvis du er interesseret i at læse mere om dem. De findes endda i to farver, hvis du er mere til det hvide look 🙂

Høretelefoner til styrketræning (og til når jeg er på farten)

Når jeg skal op og styrketræne i fitnesscenteret er det igen vigtigt for mig, at kunne koncentrere mig om min egen træning og lukke alt andet ude. Samtidig er musik mit energiboost, så valget af høretelefoner er faktisk ret let her. Det bliver altid altid og med understreg af altid, BOOM ANC fra MIIEGO. 🙂

BOOM ANC

Jovist er de lidt store i forhold til MiiBUDS ACTIONS ll, men lyden er FANTASTISK. Bassen er sublim. Og med ANC funktionen kan jeg love dig for, at du ikke kan høre noget som helst andet end dine egne tanker og musikken. De har 22 timers batteritid med ANC funktionen til og 36 timer uden ANC funktionen. Det er alligevel en del ugers styrketræning på en enkelt opladning. Jeg er fan, det kan jeg lige så godt sige. Udover ANC funktionen, den sublime lydkvalitet og komforten, så er et plus også at du let kan skifte ørepuderne og tilmed vaske dem. Så sved er ikke en undskyldning. Det er bare at komme i gang og sætte dit yndlingsmusik på 🙂

Udover at bruge BOOM ANC til styrketræning, så bruger jeg dem også på arbejdet, hvis jeg har noget administrativt arbejde, som skal klares uden forstyrrelser fra mine kollegaer. De er også gode til gåture eller på flyveturen, hvor jeg bare gerne vil lukke af for verdenen og være i min egen lille lyd boble 🙂

Du kan finde BOOM ANC lige her, hvis du er interesseret i at læse mere om dem og måske selv klikke et par hjem. Jeg tør næsten godt garantere, at det er et køb som du ikke vil fortryde 🙂

Og med det TAK fordi du læste med i dag. Det betyder mere end du lige tror 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...