Sådan finder du en løberute til ferien i Garmin

Er du på ferie i en storby og vil du gerne finde en løberute? En rute som allerede er optegnet, afmålt og som kan vise dig vej? Så er du faktisk så heldig at Garmin har den mulighed. Du skal faktisk bare gå ind og finde en premade rute inde i Garmins app og så dernæst kan du sende det til dit ur. Læs med her og se hvordan du gør.

  1. Det allerførste du skal gøre er at gå ind og downloade appen “Garmin Connect”

2. Når du så er koblet op og har oprettet en profil på Garmin, så skal du sørge for at finde dit ur og connecte til det via bluetooth.

3. Dernæst så går du ind i fanen “flere” nederst i højre hjørne.

4. Næste trin er at vælge fanen “træning” og dernæst “baner”

5. Nu skal du så trykke på søge ikonet oppe i højre hjørne. Så kommer der et kort frem, hvor den blå prik angiver hvor er du lige nu og her. Vent gerne et øjeblik og så kommer der en masse blå ikoner frem med løbende/gående mennesker.

6. Disse blå ikoner med løbende/gående mennesker kan du så trykke på. De har alle sammen et navn. Fx løb jeg i Englang en rute der hed ” Mayfair Loop”. Når du har trykket på det valgte ikon, gerne et i nærheden af dig selv, så kommer ruten frem på kortet.

7. Hvis der er ruten du vil løbe, så trykker du på de tre blå prikker oppe øverst i højre hjørne. Og vælger “send til enhed”. Nu skulle din enhed så gerne komme frem, hvis den vel og mærket er connected med bluetooth.

Nu skal vi så have ruten frem på Garmin uret, så du kan komme afsted på din løbetur. Det er faktisk ganske simpelt og du gør det således:

8. Tryk på knappen øverst til højre så aktiviteter kommer frem og vælg “løb”.

9. Dernæst trykker du på “up” knappen på uret, som er placeret i midten til venstre på mit Garmin 945. Jeg tænker placeringen kan være forskellig fra ur til ur, så gå efter “up” knappen.

10. Der kommer der “baner/segmenter” frem og den vælger du og så burde din løberute komme frem.

11. Tryk på din valgte bane og tryk på “start på banen”, når du er klar.

Det var egentlig det. Når du så kommer ud så bimler uret, når du skal dreje til højre eller venstre. Jeg har selv brugt det på en del ferier, fordi jeg typisk ellers farer vild.

Adios for nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...