Sådan opretter du en løberute i Garmin

Gør du brug af alle de muligheder og funktioner som Garmin stiller til rådighed, så du kan optimere din træning? Løber du ofte den samme løberute, fordi den ved du hvor lang er? Hvis du gerne vil lære mere om funktionen “opret bane” og navigator så kig med i dag, hvor jeg trin for trin vil vise dig, hvordan man let og hurtigt kan oprette en løberute inden løbeturen.

  1. Det allerførste du skal gøre er at gå ind og downloade appen “Garmin Connect”

2. Når du så er koblet op og har oprettet en profil på Garmin, så skal du sørge for at finde dit ur og connecte til det via bluetooth.

3. Dernæst så går du ind i fanen “flere” nederst i højre hjørne.

4. Næste trin er at vælge fanen “træning” og dernæst “baner”

Nu kan du så gå videre til at lave din helt egen løberute. Her er faktisk to muligheder herefter, nemlig at du enten kan sætte en distance på og vælge om du vil løbe i vest, nord, øst, syd eller vest og så laver Garmin af sig selv en løberute til dig (automatisk). ELLER du kan selv lave din helt egen custommade løberute (brugerdefineret)

5. Tryk nu på “opret bane” øverst oppe i venstre hjørne og vælg “løb”.

6. Vælg nu “brugerdefineret” for at lave din helt egen løberute.

7. Så kommer der et kort frem og du skulle gerne se, hvor du selv befinder dig. Hvis det er dit udgangspunkt, så start med at sætte en prik ved at trykke på knappenålen midterst for neden. Så kommer der en grøn pil op, som du kan placere hvor du vil starte med at løbe fra. Når du har fundet startpunktet så tryk “næste”.

8. Herefter sætter du egentlig bare det antal knappenåle/prikker, som du har brug for og slutter med pilen ved startpunktet.

9. Når du er færdig med det så kan du nederst på skærmen se samlet distance og højde. Øverst oppe i højre hjørne skal du trykke “gem”, hvorefter du kan give ruten et navn og trykke “fuldført”. Nu har du din helt egen løberute.

Så kommer vi til det spændende. Løberuten skal ned til dit ur. Og hvordan gør man så det?

10. Tryk på de tre blå prikker øverst i højre hjørne og tryk på “send til enhed”. Nu skulle din enhed så gerne komme frem, hvis den vel og mærket er connected med bluetooth.

Nu skal vi så have ruten frem på Garmin uret, så du kan komme afsted på din løbetur. Det er faktisk ganske simpelt og du gør det således:

11. Tryk på knappen øverst til højre så aktiviteter kommer frem og vælg “løb”.

12. Dernæst trykker du på “up” knappen på uret, som er placeret i midten til venstre på mit Garmin 945. Jeg tænker placeringen kan være forskellig fra ur til ur, så gå efter “up” knappen.

13. Der kommer der “baner/segmenter” frem og den vælger du og så burde din løberute komme frem.

14. Tryk på din valgte bane og tryk på “start på banen”, når du er klar.

Det var egentlig det. Når du så kommer ud så bimler uret, når du skal dreje til højre eller venstre. Jeg har selv brugt det en del gange med løbeholdet, så jeg var sikker på, at vi ramte den distance, som vi skulle. Man kan så også lægge “prikke ind”, som indikerer at nu har vi 1 km’s tempo løb. Prøv og leg lidt med det og prøv det på din næste løbetur 🙂 Adios for nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...