Træningsprogram til hele kroppen

Som jeg skrev om i forrige indlæg med 2 splitsprogrammet, så kan et fullbody program måske mere være dig. Ment på den måde at det måske passer bedre ind i din hverdag. Det kan være at du bruger styrketræning, som supplement til dit løb og ønsker at træne max to gange ugentligt. Og så passer et fullbody program perfekt. Med et fullbody program involverer du kroppens største muskelgrupper hver gang, du træner. Husk at der skal som minimum være en hviledag mellem dine træningspas. Restitutionen er ligesom ved alt andet vigtigt. Det er her du genopbygger dig selv.

Se antal reps og sæt som vejledende. Jeg kender ikke dit udgangspunkt eller niveau indenfor styrketræning. Vær realistisk og udfordr dig selv.

Start med noget opvarmning. Det kan fx være 10min roning, 10 mins roligt løb eller sjipning.

Derefter tages de store muskelgrupper først:

  • 3 x 10 reps dødløft
  • 3 x 10 step ups med vægt ( 10 til hvert ben)
  • 3 x 20 reverse lunges
  • 3 x 10 pull downs
  • 3 x 10 shoulderpress
  • 3 x 10 bent over rows
  • 3 x 10 back extensions
  • 3 x 10 flad bænkpress

Afslut din træning med lidt intervaltræning. Hvorfor tænker du måske. For det første så forbedrer intervaltræning din kondition og giver dig en høj forbrænding på kort tid og samtidig medfører det en forhøjet efterforbrænding. Så hop op på løbebåndet, romaskinen eller lav nogle burpees, jump squats eller andet der får pulsen godt op.

GOD FORNØJELSE 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait