Hjemmelavet honningristet müsli i ovnen

En god og frisk hjemmelavet müsli kan altså bare redde de fleste morgner og lige give morgenmaden det ekstra pift. Personligt synes jeg ikke, at der er noget mere lækkert end hjemmelavet müsli. Du kan selv bestemme, hvad der skal i og du ved selv, hvor meget sukker der er i og hvor sødt det er. Købe müsli kan ofte blive for sødt, men med mit eget hjemmelavede müsli bestemmer jeg heldigvis selv. 🙂

I opskriften har jeg brugt chiafrø, hakkede mandler, græskarkerner, kokosflager og harvegryn, men du kan også sagtens bruge sesamfrø, hasselnødder eller solsikkekerner. Det er kun fantasien der sætter grænser. Og nu når det er sommer er det så lækkert at komme toppe ens A38 eller skyr med både hjemmelavet müsli og friske bær.

Hjemmelavet honningristet müsli i ovnen

En let opskrift på hjemmelavet müsli. Genial til morgenmaden når det skal gå lidt hurtigt og samtisig være nemt og lækkert.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 20 min
Ret Morgenmad
Antal 6

Equipment

  • Gryde
  • Grydeske
  • Bageplade + bagepapir
  • skål

Ingredienser
  

  • 3 spsk honning
  • 3 spsk kokosolie
  • 2 dl harvegryn
  • 1 spsk chiafrø
  • 2 spsk kokosflager
  • 1 dl mandler
  • 20 gram mørk chokolade
  • 0,5 dl græskarkerner
  • 0,5 tsk salt

Sådan gør du
 

  • Smelt honning og kokosolie i en gryde
  • Hak mandlerne i mindre stykker
  • Bland de tørrede ingredienser sammen (på nær chokoladen og kokosflager)
  • Bland det smeltede honning og kokosolie sammen med de tørrede ingredienser
  • Fordel nu blandingen på bagepladen
  • Stil det i en forvarmet ovn på 160 grader i 15min-20 minutter. Indtil det er gyldent
  • Rør rundt løbende – to gange plejer at være fin
  • Lad nu müeslien køle af, før du blander din hakkede chokolade og kokosflager i
  • Opbevar i en lukket beholder og enjoy
Keyword morgenmad, topping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering




Please reload

Vent venligst...