Simple snacks der smager fortryllende

Snacks der er lette at lave og som samtidig smager fortryllende

I en travl hverdag hvor tingene godt kan gå en anelse hurtig, så prøver jeg altid at være på forkant med min mad og særligt mine snacks. Med at være på forkant mener jeg, at det skal være forberedt, være klar til jeg kan snuppe det med på arbejde. Jeg er virkelig en “snacker” og jeg elsker mine mellemmåltider. Jeg prøver altid at spise 6 måltider i løbet af en dag. Du tænker måske, at det er meget mad og det er det vel også på sin vis også. Jeg har mine tre hovedmåltider, morgen, middag og aften og resten er gerne lette mellemmåltider som fx frugt på spyd, gulerodsstænger, peberfrugt i strimler, små müesli barer, vandmelon eller andet lækkert. Jeg har lært at en fyldt mave er med til at mit blodsukker ikke pludselig daler og jeg så får lyst til at tømme skabene derhjemme.

Hvad er der fast i mit køleskab?

En ting jeg altid har i mit køleskab er gulerødder og peberfrugt. Året rundt. Det og kolde pepsi max på dåse. Så er min søde trang stillet. Det er min “go to” thing. Hvis jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra, så laver jeg frugt på spyd. Det er særligt lækkert nu her om sommeren, hvor der er så mange lækre friske bær. Bær du kan plukke i din kolonihave, have eller på udflugt. Mange gårde sælger også ud af deres ærter, jordbær og lignende ved vejen. Og det smager jo altså bare lidt mere lækkert her om sommeren. Samtidig betyder det visuelle også en del. Har du fx ikke før hørt at man spiser med øjnene? Den tror jeg på! Jeg elsker mine regnbuespyd og farverne – det gør mig helt glad og samtidig smager det dejligt. Det er også noget du kan servere til dine gæster og tro mig – det er sikkert et større hit end kagen i sig selv. Det eneste du skal bruge er nogle spyd og dit favorit frugt og bær.

Bud på simple snacks

Frugtspyd med blåbær, stikkelsbær, ananas, melon, grape og hindbær.
Gulerod og peberfrugt stænger
Vandmelonfigur med skumfidusser
Vandmelon og kold pepsi max på altanen
Frugtspyd som tilbehør til morgenmaden
Frugtfad med alt muligt godt

Mine bud på snacks tager vitterligt ikke mere end 10 min at lave og samtidig ser det så indbydende og friskt ud. Prøv det eventuelt af som din næste snack eller mellemmåltid. Måske du har mod på at prøve at servere det for nogle gæster næste gang – jeg er sikker på det vil falde i god jord.

Det var bare det… for denne gang. Og tak for du følger med. Det betyder mere end du lige tror.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait